Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/308
Название: Лексико-граматичні тести з англійської мови. Частина ІІ. Збірник тестових завдань з курсу «Практичний курс основної іноземної мови (англійська)» для студентів І курсу денної та заочної форми навчання спеціальності 035 Філологія освітнього ступеня «бакалавр»
Авторы: Васіна, Ірина Василівна
Ключевые слова: англійська мова
самостійна робота студентів
тестові завдання
практичний курс іноземної мови
граматика
лексика
Дата публикации: 2018
Издательство: Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): Даний збірник розрахований на студентів І курсу денної та заочної форми навчання факультетів іноземної філології вищих навчальних закладів. Збірник укладений згідно до вимог навчальної програми з Практичного курсу основної іноземної мови (англійська) для спеціальності 035 Філологія, та спрямований на контроль визначення ступеня засвоєння студентами лексичних та граматичних знань і вмінь з відповідної дисципліни, що дозволяє студентам-першокурсникам повною мірою закріпити засвоєний лексичний та граматичний матеріал, перевірити свої знання та успішно скласти іспити з Практичного курсу основної іноземної мови та Практичної граматики. Тестові завдання можуть бути використані як для аудиторної, так й для самостійної роботи студентів.
Описание: Васіна І.В. Лексико-граматичні тести з англійської мови. Частина ІІ. Збірник тестових завдань з курсу «Практичний курс основної іноземної мови (англійська)» для студентів І курсу денної та заочної форми навчання спеціальності 035 Філологія освітнього ступеня «бакалавр». – Миколаїв: МНУ імені В.О. Сухомлинського, 2018. – 123 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/308
Располагается в коллекциях:Методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Васіна_Лексико-граматичні тести з англійської мови. Частина 2.pdf782,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.