Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/266
Название: Методичні рекомендації до виконання контрольних та тестових завдань з методики навчання освітньої галузі «Математика» у початковій школі для студентів спеціальності 013 «Початкова освіта»
Авторы: Авраменко, Квітослава Богданівна
Ключевые слова: математика
початкова школа
методика навчання математики
контрольні завдання
тестові завдання
Дата публикации: 2017
Издательство: СПД Румянцева
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації розроблені з метою допомоги студентам у свідомому засвоєнні програмового матеріалу з методики навчання математики, в осмисленні зв’язку питань математики зі шкільним курсом математики у початковій школі, підготовки до проходження педагогічної практики у загальноосвітній школі І ступеня. Методичні рекомендації адресовані студентам спеціальності 013 «Початкова освіта» для денної та заочної форм навчання та містять: приклади завдань з контрольних робіт, комплексних контрольних робіт та тестових завдань з дисципліни.
Описание: Методичні рекомендації до виконання контрольних та тестових завдань з методики навчання освітньої галузі «Математика» у початковій школі» для студентів спеціальності 013 «Початкова освіта». – Миколаїв : СПД Румянцева, 2017. – 81 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/266
Располагается в коллекциях:Методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Авраменко_Методичні рекомендації до математики, 2017.pdf950,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.