Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/943
Название: Логопедія з методикою викладання. Розділ 1. Теоретико-методологічні засади та предметна область викладання курсу «Логопедія» студентам спеціальності 016.01 Логопедія (для дистанційної та змішаної форми навчання)
Другие названия: Навчально-методичний посібник
Авторы: Савінова, Наталія Володимирівна
Берегова, Марія Ігорівна
Ключевые слова: логопедія
методика викладання логопедії
дистанційне навчання
змішана форма навчання
порушення вимови звуків
корекція вимови звуків
Дата публикации: 2021
Издательство: Видавничий дім «Гельветика»
Краткий осмотр (реферат): Посібник дозволяє студенту зорієнтуватися у широкому колі проблем під час вивчення дисциплін «Логопедія та неврологічні основи логопедії», «Логопедичний практикум», «Логопедія з методикою викладання», «Логоритміка та ігри в логопедичній роботі». Видання адресовано викладачам, студентам спеціальності «Спеціальна освіта». Матеріали посібника допоможуть студентам при підготовці до практичних і лабораторних занять з курсу «Логопедія з методикою викладання».
Описание: Савінова Н. В. Логопедія з методикою викладання. Розділ 1. Теоретико-методологічні засади та предметна область викладання курсу «Логопедія» студентам спеціальності 016.01 Логопедія (для дистанційної та змішаної форми навчання) : навчально-методичний посібник / Н. В. Савінова, М. І. Берегова. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – 204 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/943
ISBN: 978-966-992-625-8
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Н. В. Савінова, М. І. Берегова Логопедія з методикою.pdf24,36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.