Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/914
Название: Іноземна мова за професійним спрямуванням. Завдання для самостійної роботи. Методичні рекомендації
Авторы: Майборода, Римма Вадимівна
Ключевые слова: іноземна мова за професійним спрямуванням
самостійна робота студентів математичних спеціальностей
Дата публикации: 2021
Издательство: ФОП Швець В.М.
Краткий осмотр (реферат): У методичних рекомендаціях «Іноземна мова за професійним спрямуванням. Завдання для самостійної роботи для студентів математичних спеціальностей» пропонуються завдання для самостійного опрацювання студентами математичних спеціальностей та викладачам спеціальностей, пов’язаних з математикою, фізикою тощо. Метою підручника є формування і розвиток компетенцій, необхідних для використання англійської мови в сфері професійного спілкування. Підручник дозволяє: розвинути навички комунікативного читання наукової літератури, усної та письмової наукової мови; розширити словниковий запас за рахунок загальнонаукової і спеціальної лексики; відпрацювати характерні для наукового тексту граматичні явища англійської мови. У підручнику містяться оригінальні наукові та науково-популярні тексти, що сприяють розширенню кругозору учнів. Запропонований комплекс вправ та завдань враховує різний рівень підготовки студентів, різний рівень швидкості сприйняття та засвоєння матеріалу, сприяє індивідуалізованому вирішенню проблем, які виникають у процесі самостійної підготовки до заняття.
Описание: Майборода Р. В. Іноземна мова за професійним спрямуванням. Завдання для самостійної роботи. Методичні рекомендації. – Миколаїв, ФОП Швець В. М., 2021. – 156 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/914
ISBN: 978-617-7421-78-7
Располагается в коллекциях:Методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Майборода.pdf3,13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.