Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/895
Название: Трансформаційні процеси гендерних реалій у світовій та вітчизняній історії
Другие названия: Навчально-методичний посібник
Авторы: Рижева, Надія Олександрівна
Ключевые слова: гендерні реалії
історія України
світова історія
Дата публикации: 2021
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник містить конспективний виклад матеріалів за гендерною проблематикою. Провідні акценти гендерних реалій відтворено на засадах історичних трансформацій. Означений контекст визначається у соціально-політичній, економічній, правовій сферах. З’ясовано шляхи подолання гендерних стереотипів і можливості реалізації завдань гендерної рівності, інтеграції відповідних підходів у майбутній професійній діяльності, формуванні міжстатевої культури відносин. Матеріал структуровано відповідно до чинних вимог програми курсу. Видання адресоване викладачам і здобувачам вищої освіти у процесі опанування ними курсів «Соціально-рольовий статус чоловіка і жінки в історії», «Трансформаційні процеси гендерних реалій у світовій та вітчизняній історії».
Описание: Рижева Н. О. Трансформаційні процеси гендерних реалій у світовій та вітчизняній історії. Миколаїв. 2021. 196 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/895
ISBN: 657-345-978-345-4
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Рижева Н.О._Трансформаційні процеси гендерних реалій.pdf1,11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.