Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/894
Название: Методичні рекомендації з курсу «Теоретична фонетика німецької мови» для змішаної форми навчання
Авторы: Баркарь, Уляна Ярославівна
Ключевые слова: німецька мова
теоретична фонетика німецької мови
Дата публикации: 2021
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації для проведення лекційних та практичних занять з теоретичної фонетики німецької мови для змішаної форми навчання студентів 3 курсу спеціальності 035.043 «Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – німецька», освітня програма: Мова і література (німецька). Методичні рекомендації складено відповідно до плану та програми з курсу теоретичної фонетики німецької мови й передбачено для опанування на V семестрі навчання в університеті. Курс закладає теоретичні засади вивчення німецької фонетичної системи і спрямований на поглиблення як загальнолінгвістичної компетенції, так і практичних навичок фонемно-, інтонаційно- та ритмічно-правильного мовлення майбутнього фахівця. У рамках курсу розглядаються поняття звуку, норми вимови, фоностилістики та фоностилістичних варіантів німецької мови, складу, наголосу, інтонації, вивчаються система голосних і приголосних звуків німецької мови з їх основними характеристиками, а також типи модифікацій звуків у процесі мовлення. Пропонований матеріал рекомендацій чітко структурований з виокремленням у ньому лекційного курсу. Для кращого засвоєння здобувачам вищої освіти пропонуються завдання для самостійного, індивідуального опрацювання та самоконтролю, а також німецько-український словник основних фонетичних термінів. Для студентів 3 курсу філологічних факультетів, а також для всіх, хто цікавиться питаннями фонетичних явищ німецької мови.
Описание: Методичні рекомендації з курсу «Теоретична фонетика німецької мови» для змішаної форми навчання для студентів ІІІ курсу спеціальності 035.043 «Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – німецька» / уклад. У.Я. Баркарь. - Миколаїв, 2021. - 64 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/894
Располагается в коллекциях:Методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.