Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/893
Название: Новітня історія України
Другие названия: Навчальний посібник
Авторы: Нефьодов, Дмитро Валерійович
Ключевые слова: новітня історія україни
історія України
дистанційне навчання
Дата публикации: 2021
Издательство: Іліон
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник для дистанційного навчання відповідає робочій навчальній програмі з дисципліни «Новітня історія України» та передбачає вивчення основних етапів і закономірностей розвитку України з березня 1917 р. по наш час, подолання догматичних стереотипів щодо їх висвітлення, формування уявлень про складність і багатовекторність розвитку країни, ознайомлення із життям і діяльністю видатних історичних постатей, опанування наукового підходу до вивчення новітньої історії української нації, формування національної свідомості, патріотизму, а також толерантного ставлення до альтернативних ідей і думок; стимулювання пізнавальної активності стосовно невирішених проблем та контраверсійних тем історії України ХХ – початку ХХІ ст. Для студентів історичних спеціальностей закладів вищої освіти, викладачів, науковців. Може бути корисним усім, хто цікавиться історією української нації новітньої доби.
Описание: Нефьодов Д. В. Новітня історія України: Навчальний посібник для дистанційного навчання. Миколаїв: Іліон, 2021.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/893
ISBN: 978-617-534-000-0
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Нефьодов_Новітня історія України1.pdf2,68 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.