Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/881
Название: Спеціальна методика розвитку мовлення та початкового навчання мови дітей з тяжким порушенням мовлення
Другие названия: Навчально-методичний посібник
Авторы: Савінова, Наталія Володимирівна
Білюк, Олена Геннадіївна
Берегова, Марія Ігорівна
Ключевые слова: розвиток мовлення
порушення мовлення
навчання мовлення
Дата публикации: 2020
Издательство: Іліон
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник містить матеріали для змішаних форм навчання: ON-LINE/OF-LINE, на платформах дистанційного навчан-ня MOODLE, у конференціях-ZOOM, на GOOGLE-MEETзустрічах. У першій частині представлені навчальні матеріали та методичні рекомендації щодо самостійної роботи студентів з вивчення курсу «Спеціальна методика розвитку мовлення та початкового навчання мови дітей з тяжким порушенням мовлення», розміщено матеріали самостійних завдань, прак-тичних та лабораторних занять з наступних тем курсу: «Методологічні основи спеціальної методики», «Система корекційно-логопедичної робо-ти», «Лінгвістична основа спеціальної методики», «Науково-теоретичні засади розвитку зв’язного мовлення дошкільників» для студентів ІІІ курсу спеціальності 016 «Спеціальна освіта». Видання адресовано студентам спеціальності 016 «Спеціальна осві-та». Матеріали посібника допоможуть студентам при підготовці до прак-тичних і лабораторних занять у змішаних формах навчання як ON-LINE удома, так і OF-LINE аудиторно таким чином, щоб досягти результату через власні дослідження, спостереження, припущення та висновки з курсу «Спеціальна методика розвитку мовлення та початкового навчання мови дітей з тяжким порушенням мовлення».
Описание: Савінова Н.В. Спеціальна методика розвитку мовлення та початкового навчання мови дітей з тяжким порушенням мовлення : Навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 016 «Спеціальна освіта» / Н. В. Савінова, О. Г. Білюк, М. І. Берегова. – Миколаїв: Іліон, 2020. – 150 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/881
ISBN: 978-617-534-000-0
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.