Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/868
Название: Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Біофізика» для підготовки фахівців при здобутті ступеня вищої освіти «Бакалавр»
Авторы: Анасевич, Ярослав Миколайович
Ключевые слова: біофізика
підготовка до лабораторних робіт
молекулярна біофізика
біофізика клітини
Дата публикации: 2018
Издательство: МНУ ім. В.О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Біофізика» складені у відповідності до робочої програми нормативної навчальної дисципліни «Біофізика». В методичних рекомендаціях на сучасному науковому рівні висвітлюються основні питання біофізики. Приділено основну увагу дослідженню молекулярної біофізики, біофізиці клітини, органів чуття та впливу зовнішніх факторів на організм. Значна увага в методичних рекомендаціях приділена заключному етапу засвоєння знань. Після кожної лабораторної роботи наведений перелік контрольних запитань обов'язкових для виконання. Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Біофізика» розраховані на студентів вищих навчальних закладів біологічного профілю. Вони можуть стати у нагоді учням спецшкіл з поглибленим вивченням біології.
Описание: Анасевич Я.М. Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Біофізика» для підготовки фахівців при здобутті ступеня вищої освіти «Бакалавр» напряму підготовки: 6.040102 Біологія*, 6.040102 Біологія: – Миколаїв: МНУ ім. В.О. Сухомлинського, – 2018, – 137 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/868
Располагается в коллекциях:Методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.