Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/840
Название: Реабілітаційні технології в системі соціально- педагогічної роботи з особливими дітьми
Другие названия: Навчально-методичний посібник
Авторы: Султанова, Наталія Вікторівна
Ключевые слова: діти з особливими потребами
соціально-педагогічна робота
реабілітаційні технології
соціальна робота
інклюзія
реабілітація дітей
Дата публикации: 2020
Издательство: МНУ ім. В.О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник «Реабілітаційні технології в системі соціально-педагогічної роботи з особливими дітьми» розроблено на основі інноваційних технологій, корекційної роботи, сучасної реабілітаційної практики та досвіду автора, накопиченого під час роботи в установах соціальної реабілітації дітей з інвалідністю. В основу даного навчально-методичного посібника покладено ключові аспекти організації реабілітаційних технологій в умовах центрів соціальної реабілітації, інклюзивно- ресурсних центрів та інших реабілітаційних установ, що представлені як процес комплексної дії у відповідній динаміці та послідовності. Для фахівців у галузі педагогіки, соціальної роботи, працівників системи освіти та соціального захисту дітей; для студентів та викладачів ЗВО та усіх, хто опікується проблемами соціальної реабілітації дітей з особливими потребами.
Описание: Султанова Н. В. Реабілітаційні технології в системі соціально- педагогічної роботи з особливими дітьми: навчально- методичний посібник. Миколаїв: МНУ імені В.О.Сухомлинського, 2020. –102 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/840
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.