Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/839
Название: Проективні малюнкові методики : методичний посібник
Другие названия: Методичний посібник
Авторы: Литвиненко, Ірина Сергіївна
Прасол, Дмитро Вікторович
Ключевые слова: проективні малюнкові методики
психологія особистості
практична психологія
Дата публикации: 2015
Издательство: Арнекс
Краткий осмотр (реферат): Методичний посібник «Проективні малюнкові методики» був розроблений авторами для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціалізацією «Психологія», з ме-тою їх ознайомлення з основами психодіагностики, сутністю та особливостями застосуван-ня проективних методик, підготовки до використання студентами у своїй майбутній профе-сійній діяльності проективних малюнкових методик, а також для використання практичними психологами, соціальними педагогами в закладах освіти. Представлений методичний посібник вміщує в собі як теоретичний матеріал, так і практичні проективні методики, використання яких можливе під час роботи з представниками різних вікових категорій. В результаті озна-йомлення з посібником читачі зможуть на основі окремих розрізнених показників складати цілісний психологічний портрет обстежуваного, який дозволить побудувати обґрунтований прогноз, намітити психокорекційні завдання, надати відповідні рекомендації та поради.
Описание: Литвиненко І.С., Прасол Д.В. Проективні малюнкові методики: Методичний посібник. – Миколаїв: Вид-во «Арнекс», 2015. – 160 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/839
Располагается в коллекциях:Методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Литвиненко, Прасол_Проективні_малюнкові_методики._Перевидання_2.pdf4,15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.