Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/807
Название: Загальна етнографія
Другие названия: Навчальний посібник
Авторы: Хрящевська, Людмила Михайлівна
Ключевые слова: етнографія
матеріальна і духовна культура
методика етнографічних досліджень
народи світу
Дата публикации: 2013
Издательство: Іліон
Краткий осмотр (реферат): У посібнику досліджено місце етнографії у системі гуманітарних наук, охарактеризовано джерела, методи і методики дослідження, розглядається етногенез, етнічна історія, матеріальна і духовна культура народів і країн світу. Навчальний посібник дає змогу перевірити свої знання за допомогою запитань та завдань, тестового контролю, які подані після розгляду теми. Доступність та логічність викладу, чіткий понятійний апарат сприятимуть кращому засвоєнню навчального матеріалу з етнографії, що відповідає навчальній програмі. Навчальний посібник побудований за стандартами кредитно- трансферної системи навчання. Для студентів гуманітарних факультетів і вузів.
Описание: Хрящевська Л. М. Загальна етнографія: Навчальний посібник /Навчально-науковий інститут історії та права Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського. – Миколаїв : Іліон, 2013. – 249 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/807
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Хрящевська Л._Загальна етнографія.pdf1,4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.