Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/806
Название: Етнонаціональна політика в Україні в період незалежності
Другие названия: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів
Авторы: Хрящевська, Людмила Михайлівна
Ключевые слова: Історія України
етнонаціональна політика
Україна в роки незалежності
Дата публикации: 2016
Издательство: Видавничий дім «Гельветика»
Краткий осмотр (реферат): Посібник складається з тем, які розкривають сутність, особливості, висвітлюються досягнення етнонаціональної політики, показані суттєві успіхи України з цих питань. Зроблена спроба довести, що толерантність в етнонаціональній політиці, її реалізація є суттєво переконливим виміром досягнення демократії; розкрити досвід у забезпеченні етнонаціональних прав і деякі питання етнонаціональних відносин в Україні, висвітлити національно- культурний розвиток етнічних меншин, сучасні міграційні процеси та міжнаціональні відносини в Україні. Навчальний посібник дає змогу перевірити свої знання за допомогою запитань та завдань, які подані після розгляду тем. Доступність та логічність викладу, чіткий понятійний апарат сприятимуть кращому засвоєнню навчального матеріалу, що відповідає навчальній програмі з курсу «Етнонаціональна політика в Україні». Навчальний посібник побудований за стандартами кредитно-трансферної системи навчання. Для студентів гуманітарних факультетів і вузів.
Описание: Хрящевська Л. М. Етнонаціональна політика в Україні в період незалежності: Навчальний посібник для студетів вищих навчальних закладів / Л. М. Хрящевська. – Миколаїв : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – 208 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/806
ISBN: 978-966-916-060-7
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.