Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/793
Название: Іноземна мова (за професійним спрямуванням). Завдання для самостійної роботи. Методичні рекомендації для проведення самостійної роботи з іноземної мови (за професійним спрямуванням) для студентів 2 курсу спеціальності: 03 «Гуманітарні науки» Освітня програма Середня освіта (Історія)
Другие названия: Методичні рекомендації
Авторы: Майборода, Римма Вадимівна
Ключевые слова: іноземна мова за професійним спрямуванням
вивчення англійської мови
самостійна робота студентів
англійська мова
Дата публикации: 2020
Издательство: МНУ ім. В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації з англійської мови (за професійним спрямуванням) для студентів 2 курсу спеціальності: 03 «Гуманітарні науки» за освітньою програмою Середня освіта (Історія) мають на меті ознайомити студентів з англійським термінополем їхньої спеціалізації, полегшити сприйняття матеріалу та створити цілісну професійну картину світу, конкретизувати та систематизувати подану інформацію. Посібник складається з 4 частин, в кінці посібника додається глосарій (англо-англійський тлумачний словник). Методичні рекомендації створено згідно з новітніми вимогами до процесу навчання. Запропонований комплекс вправ та завдань реалізується за єдиною кредитно-трансферною системою організації навчання, враховує різний рівень підготовки студентів, різний рівень швидкості сприйняття та засвоєння матеріалу, сприяє індивідуалізованому вирішенню проблем, які виникають у процесі самостійної підготовки до заняття. Оригінальні англомовні тексти з численними вправами та завданнями висвітлюють різні аспекти англійської мови за професійним спрямуванням.
Описание: Майборода Р. В. Іноземна мова (за професійним спрямуванням). Завдання для самостійної роботи. Методичні рекомендації. – Миколаїв, 2020. - 99 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/793
Располагается в коллекциях:Методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.