Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/760
Название: Спеціальна педагогіка з основами спеціальної дидактики. Частина 1
Другие названия: навчально-методичний посібник
Авторы: Середа, Ірина Валеріївна
Кисличенко, Вікторія Анатоліївна
Ключевые слова: спеціальна освіта
спеціальна педагогіка
спеціальна дидактика
діти з особливими освітніми потребами
порушення психофізичного розвитку
інклюзивне навчання
Дата публикации: 2020
Издательство: МНУ імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): У навчально-методичному посібнику представлені рекомендації щодо самостійної роботи студентів з вивчення курсу «Спеціальна педагогіка з основами спеціальної дидактики» для студентів ІІ куру спеціальності 016 Спеціальна освіта. Наведено навчальну програму дисципліни, плани практичних та лабораторних занять. Висвітлено основні теоретичні аспекти з відповідних тем курсу. Запропоновано завдання для самостійної роботи студентів та тестової перевірки їх знань з курсу. До посібника включено словник основних термінів. У додатках подано матеріали для самопідготовки. Видання буде корисним викладачам та студентам при вивченні курсу «Спеціальна педагогіка з основами спеціальної дидактики».
Описание: Середа І. В., Кисличенко В.А. Спеціальна педагогіка з основами спеціальної дидактики : навчально-методичний посібник для самостійної роботи студентів з курсу. Частина І. – Миколаїв: МНУ імені В. О. Сухомлинського, 2020. – 164 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/760
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.