Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/742
Название: Психологія кризова та травмуючих ситуацій. Теоретичний матеріал до дисципліни «Психологія кризова та травмуючих ситуацій»
Другие названия: навчально-методичний посібник
Авторы: Олексюк, Оксана Євгенівна
Ключевые слова: кризова психологія
психологія травмуючих ситуацій
психологічне здоров'я
криза особистісного розвитку
постравматичний стресовий розлад
психологічна допомога
Дата публикации: 2020
Издательство: СПД Румянцева
Краткий осмотр (реферат): Зміст навчально-методичного посібника «Психологія кризова та травмуючих ситуацій. Теоретичний матеріал до дисципліни «Психологія кризова та травмуючих ситуацій» побудований згідно навчальної програми з даної дисципліни для спеціальності 012 Дошкільна освіта з додатковою спеціалізацією 073 Психологія та містить теоретичний матеріал до дисципліни, який представлений у формі лекційних занять та додаткового матеріалу для самостійного опрацювання студентами. До кожного розділу надані питання для самоперевірки засвоєння теоретичного матеріалу. Матеріал, викладений у навчально-методичному посібнику, дозволить активізувати пізнавальну діяльність студентів при вивченні дисципліни та ефективно використати його під час практичної підготовки. Для використання викладачами та студентами університету у навчальному процесі.
Описание: Олексюк О. Є. Психологія кризова та травмуючих ситуацій. Теоретичний матеріал до дисципліни «Психологія кризова та травмуючих ситуацій» : навчально-методичний посібник. – Миколаїв : СПД Румянцева, 2020. - 420 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/742
ISBN: 867-345-684-461-4
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Олексюк_Психологія кризова.pdf2,01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.