Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/713
Название: Виробнича практика з фінансів підприємства та оподаткування. Методичні рекомендації
Другие названия: методичний посібник
Авторы: Корнєва, Наталія Олександрівна
Гуріна, Олена Валентинівна
Ключевые слова: економічна освіта
виробнича практика
підготовка майбутніх економістів
фінансова діяльність підприємства
оподаткування на підприємстві
фінансовий стан підприємства
Дата публикации: 2020
Издательство: МНУ імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки містять рекомендації щодо організації проходження практики, а саме – визначена мета і завдання практики; особливості організації практики і розподіл обов’язків студента та керівників практики від кафедри і підприємства, подані зміст та програма виробничої практики, індивідуальні завдання для виконання на базах виробничої практики. Крім того, для більш раціональної організації роботи студентів під час проходження практики наводиться порядок складання, оформлення та захисту відповідного звіту та критерії його оцінювання. Призначені для на студентів 4 курсу освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 072 «Фінанси, банківської справи та страхування» денної та заочної форми навчання.
Описание: Корнєва Н. О., Гуріна А. В. Виробнича практика з фінансів підприємства та оподаткування. Методичні рекомендації : методичний посібник. – Миколаїв: МНУ імені В. О. Сухомлинського, 2020. – 48 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/713
Располагается в коллекциях:Методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.