Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/625
Название: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Фінансова безпека суєктів господарювання»для студентів освітнього ступення «Магістр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Авторы: Прокопенко, В.Ю.
Колеватова, Альона Володимирівна
Ключевые слова: економіка
інвестування
фінанси підприємств
фінансові ризики
фінансова безпека підприємства
Дата публикации: 2019
Издательство: Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): У пропонованому опорному конспекті лекцій викладено теоретичні, методологічні та практичні питання формування й розвитку фінансової безпеки субєктів господарювання. Наведені основні характеристики суб’єкта господарювання в системі фінансвової безпеки. Висвітлено питання управління реальними та фінансовими інвестиціями. Розглянуто стратегії підприємства, ринки об’єктів інвестування та визначення інвестиційної привабливості держави, галузей, регіонів та підприємства. Для студентів і викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців усіх профілів, робота яких пов’язана з фінансовою діяльністю підприємств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/625
Располагается в коллекциях:Методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Прокопенко_Фінансова безпека субєктів господарювання.pdf1,41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.