Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/623
Название: Формування психологічної готовності педагогів і психологів до роботи з проблемою булінгу: тренінгова програма «Знаю, хочу, вмію, відчуваю, дію!»
Авторы: Опанасенко, Людмила Анатоліївна
Саковська, Вікторія Вікторівна
Ключевые слова: психологія
булінг
психологічний тренінг
психологічна готовність
Дата публикации: 2019
Издательство: Іліон
Краткий осмотр (реферат): У методичних рекомендаціях запропоновано тренінгову програму «Знаю, хочу, вмію, відчуваю, дію!», спрямовану на формування базових компонентів психологічної готовності педагогів і психологів до роботи з проблемою боулінгу у шкільному середовищі. Запропоновані сценарії тренінгових занять у своїй структурі крім класичних методів роботи передбачають використання техніки метаплан карти і супроводжуються методичними коментарями щодо їх упровадження. Методичні рекомендації будуть корисними не тільки психологам-практикам, а й соціальним педагогам та соціальним працівникам, які прагнуть подолати такий соціальний феномен, як булінг.
Описание: Опанасенко Л.А., Саковська В.В. Формування психологічної готовності педагогів і психологів до роботи з проблемою булінгу: тренінгова програма «Знаю, хочу, вмію, відчуваю, дію!» – Миколаїв : Іліон, 2019. – 106 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/623
ISBN: 957-478-433-482-1
Располагается в коллекциях:Методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.