Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/611
Название: Академічне писемне мовлення : Методичні рекомендації з навчальної дисципліни
Авторы: Корнєва, Наталія Анатоліївна
Ключевые слова: німецька мова
самостійна робота студентів
академічне писемне мовлення
контрольні завдання
усне мовлення
Дата публикации: 2019
Издательство: Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Академічне писемне мовлення», який орієнтований на студентів підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальностей 014.02 Середня освіта Мова і література (німецька та друга іноземна) та 035.43 Філологія. Германські мови і літератури (переклад включно) перша – німецька. У рекомендаціях лекційний та практичний матеріал розраховано на 3 кредити. Головна увага приділена розвитку навичок писемного та усного академічного мовлення німецькою мовою. У посібнику викладено лекційний матеріал, тематику практичних занять з курсу, завдання для поточної та контрольної перевірки знань студентів, завдання до самостійної роботи, що передбачаються при вивченні цього матеріалу за кредитною системою організації навчального процесу.
Описание: Корнєва Н.А. Академічне писемне мовлення : Методичні рекомендації з навчальної дисципліни. – Миколаїв: Миколаївський національний університет імені В.О.Сухомлинського, 2019. – 66 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/611
Располагается в коллекциях:Методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.