Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/606
Название: Динаміка етносоціальних змін в Україні в 90-ті роки ХХ століття
Другие названия: монографія
Авторы: Хрящевська, Людмила Михайлівна
Ключевые слова: етносоціальні процеси
національна політика
соціальний захист
демографічні процеси
міграційні процеси
соціальна адаптація
Дата публикации: 2019
Издательство: Видавничий дім "Гельветика"
Краткий осмотр (реферат): У монографії представлено результати дослідження етносоціальних змін, що відбуваються у населення України як підсумок аналізу комплексу базисних характеристик їх соціального статусу. Цей соціальний статус розглядається у динаміці (тобто як процес) впродовж останніх десяти років ХХ ст., а саме: з’ясовуються умови, форми і напрями реалізації етносоціальної політики населення; виявляються особливості тенденцій розвитку демографічних, міграційних, соціально-економічних та соціокультурних аспектів етнонаціональних процесів, що відбувалися у титульного етносу України в 90-і роки минулого століття. Видання призначене для науковців, які спеціалізуються в галузі етнології, історії, етнополітології, соціології, викладачів, студентів, широкого кола читачів, що цікавляться етносоціальними процесами в Україні.
Описание: Хрящевська Л. М. Динаміка етносоціальних змін в Україні в 90-ті роки ХХ століття : монографія / Людмила Хрящевська. – Миколаїв : Видавничий дім «Гельветика», 2018. – 416 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/606
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Хрящевська_Динаміка етносоціальних змін в Україні .pdf2,37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.