Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/601
Название: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Інвестиційний менеджмент» для студентів освітнього ступеня «Магістр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Авторы: Колеватова, Альона Володимирівна
Ключевые слова: економіка
інвестиційний менеджмент
управління інвестиціями
інвестиції
Дата публикации: 2019
Издательство: Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): У пропонованому опорному конспекті лекцій викладено теоретичні, методологічні та практичні питання формування й розвитку інвестиційного менеджменту. Наведені основні характеристики суб’єкта господарювання в системі інвестиційного менеджменту. Висвітлено питання управління реальними та фінансовими інвестиціями. Розглянуто стратегії підприємства, ринки об’єктів інвестування та визначення інвестиційної привабливості держави, галузей, регіонів та підприємства. Наведені основні аспекти формування інвестиційної політики підприємства в умовах невизначеності та ризиків, розкрито особливості управління інноваційними інвестиціями підприємства. Для студентів і викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців усіх профілів, робота яких пов’язана з інвестиційною діяльністю.
Описание: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Інвестиційний менеджмент» для студентів освітнього ступеня «Магістр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / Уклад. А.В. Колеватова. ― Миколаїв: МНУ ім. В. О.Сухомлинського, 2019. ― 97 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/601
Располагается в коллекциях:Методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Колеватова_Інвестиційний менеджмент.pdf1,41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.