Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/567
Название: Парадигма та емпірика фінансів в контексті світових та регіональних економічних викликів
Другие названия: колективна монографія
Авторы: Криленко, Володимир Ігорович
Ясинська, Надія Альбертівна
Кравчук, Лілія Станіславівна
Січко, Сергій Михайлович
Колеватова, Альона Володимирівна
Ключевые слова: регіональна економіка
глобалізація економіки
фінансова інфраструктура
регіональний фінансовий розвиток
управління фінансами
фінансова система
Дата публикации: 2017
Издательство: МНУ імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): Монографія підготовлена відповідно до науково-дослідної теми «Теоретико- методологічні засади функціонування та розвитку фінансової інфраструктури регіону». Найвагомішими науковими здобутками монографії стали: сформульовано теоретико-методологічне обґрунтування трактування архітектури фінансової системи відповідно до фінансової інфраструктури регіону в умовах глобалізації, унікальність трактування заснована на визначенні сучасної структури національної економіки, яка за складом відповідає світовим аналогам та вимогам в межах пріоритетності кількісного збільшення та доступності фінансових ресурсів до усіх суб`єктів фінансової системи; удосконалено структуру фінансової системи відповідно до форми організації фінансових процесів в межах національної економіки на різних рівнях взаємодії, класифікацію суб`єктів фінансової системи із виокремленням таких суб`єктів, які у поточній фінансовій практиці набувають більшого значення в контексті економічного розвитку, теорію формально- неформальних фінансових відносин; набуло подальшого розвитку обґрунтування можливостей здійснення трансформацій у складі та діях органів фінансових інфраструктури; набуло подальшого розвитку теоретичне узагальнення фінансової еволюції за етапами, передумовами, чинниками та наслідками.
Описание: Криленко В. І., Ясинська Н. А., Кравчук Л. С., Січко С. М., Колеватова А. В. Парадигма та емпірика фінансів в контексті світових та регіональних економічних викликів : колективна монографія / за заг. ред. Н. А. Ясинської, С. М. Січко; кол. авт. В. І. Криленко, Н. А. Ясинська, Л. С. Кравчук, С. М. Січко, А. В. Колеватова. - Миколаїв : МНУ імені В. О. Сухомлинського, 2017. – 284 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/567
Располагается в коллекциях:Колективні монографії



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.