Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/559
Название: Рок-музика як фактор розвитку культури другої половини ХХ століття
Другие названия: монографія
Авторы: Васильєва, Лариса Леонідівна
Ключевые слова: історія музичного мистецтва
масова культура
рок-музика
музична стилістика hard-and-heavy
важкий рок
музика ХХ століття
Дата публикации: 2016
Издательство: Іліон
Краткий осмотр (реферат): В монографії розглядається рок-музика - один з суттєвих чинників розвитку світової культури другої половини ХХ століття. Основну увагу приділено hard-and-heavy як одному з провідних напрямків розвитку року, визначено місце hard-and-heavy в музичній культурі та напрямки його еволюції у другій половині XX століття, накреслено перспективи розвитку "важкої" музики у XXI столітті. Дослідження охоплює широке коло питань і побудоване від загального до конкретного. Перший розділ присвячений аналізу еволюції наукової думки щодо масової культури, масової музики, соціологічних, естетичних, музичних особливостей рок-музики. У другому розділі висвітлені особливості соціального функціонування року, його музичні витоки, жанрова система; стильові прояви hard-and-heavy, особливості його територіального поширення, семантика вербальних текстів та позамузичні засоби виразності. Третій розділ присвячений музичній стилістиці важкого року.
Описание: Васильєва Л. Л. Рок-музика як фактор розвитку культури другої половини ХХ століття : монографія / Л. Л. Васильєва. - Миколаїв: Іліон, 2016. - 284 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/559
Располагается в коллекциях:Монографії



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.