Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/534
Название: Методичні рекомендації з дисципліни «Практична граматика основної іноземної мови (англійська)» (використання безособових форм дієслова в англійському мовленні) для студентів IІ курсу спеціальності 035.04 Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно)) освітнього ступеня «Бакалавр»
Авторы: Васіна, Ірина Василівна
Ключевые слова: англійська мова
самостійна робота студентів
безособові дієслова
практичний курс іноземної мови
практична граматика
Дата публикации: 2019
Издательство: Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): Дані методичні рекомендації розраховано на студентів ІІ курсу денної та заочної форми навчання факультетів іноземної філології вищих навчальних закладів. Рекомендації укладено згідно до вимог навчальної програми з Практичної граматики основної іноземної мови (англійська)» для студентів IІ курсу спеціальності 035.04 Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно)) за освітньою програмою Переклад та спрямовано на формування, систематизацію і закріплення граматичних вмінь та навичок використання інфінітива, герундія і дієприкметника в усному та письмовому англійському мовленні студентів-перекладачів ІІ курсу. Теоретичний коментар-пояснення, таблиці з прикладами і перекладом, автентичні тексти, а також наявність різноманітних тренувальних вправ і завдань надають можливість студентам легко і швидко засвоїти граматичний матеріал з використання безособових форм англійського дієслова, підготуватися до тестування і екзамену. Методичні рекомендації можуть бути використані як для аудиторної, так й для самостійної роботи студентів.
Описание: Васіна І.В. Методичні рекомендації з дисципліни «Практична граматика основної іноземної мови (англійська)» (використання безособових форм дієслова в англійському мовленні) для студентів IІ курсу спеціальності 035.04 Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно)) освітнього ступеня «Бакалавр»». – Миколаїв, 2019. – 236 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/534
Располагается в коллекциях:Методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.