Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/507
Название: Аналітичне читання (за книгою Діани Сеттерфілд «Тринадцята казка»)
Другие названия: навчально-методичний посібник
Авторы: Нікіфорчук, Світлана Сергіївна
Щербакова, Олена Леонідівна
Ключевые слова: англійська мова
вивчення англійської мови
англійська література
комунікативна діяльність
англомовний текст
читання англійською мовою
Дата публикации: 2020
Издательство: МНУ імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник розрахований на студентів-германістів як денної так і заочної форми навчання ІІІ курсу факультету іноземної філології вищих навчальних закладів. Матеріали організовані згідно з вимогами навчальної програми для гуманітарних спеціальностей. Навчальний посібник представляє собою збірку вправ та завдань, розроблених до кожної глави книги «Тринадцята казка» сучасної англійської письменниці Діани Сеттерфілд. Подані в посібнику вправи та завдання направлені на забезпечення формування стійких мовленнєвих навичок та вмінь, необхідних для свідомого професійного володіння англійською мовою; надають студентам можливість оволодіти основними видами комунікативної діяльності (діалогічним та монологічним мовленням, читанням та розумінням англомовних текстів, письмом) та сформувати практичні навички обробки тексту при перекладі з англійської мови на українську та з української на англійську.
Описание: Нікіфорчук С.С., Щербакова О.Л. Аналітичне читання (за книгою Діани Сеттерфілд «Тринадцята казка»). навчально-методичний посібник для самостійної роботи студентів. – Миколаїв. 2020.- 255 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/507
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.