Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/501
Название: Усвідомлене батьківство
Другие названия: навчально-методичний посібник
Авторы: Кучманич, Ірина Миколаївна
Ключевые слова: батьківство
роль батька
сім'я
материнство
психологія материнства
психологія батьківства
усвідомлене батьківство
девіантне батьківство
Дата публикации: 2019
Издательство: МНУ імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник висвітлює питання батьківства як соціально-психологічного інституту, особливості девіантного та усвідомленого батьківства, феномена материнства, психологічні особливості дитячо-материнських стосунків, психологічні особливості реалізації ролі батька в сучасній сім’ї. У посібнику наведено теоретичні, практичні та методичні матеріали, які можуть бути використані в процесі проведення аудиторних занять та самостійної роботи студентів. Навчально-методичний посібник рекомендовано для вчителів, викладачів та студентів вищих навчальних закладів. Також може бути корисний для практичних психологів, соціальних працівників та людей, які вивчають проблематику батьківства.
Описание: Кучманич І. М. Усвідомлене батьківство : навчально-методичний посібник для студентів вищих навчальних закладів / І. М. Кучманич. ‒ Миколаїв : МНУ ім. В. О. Сухомлинського, 2019. – 245 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/501
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кучманич_Усвідомлене батьківство.pdf2,55 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.