Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/498
Название: Методичне забезпечення щодо проведення внутрішнього аудиту з менеджменту якості на підприємстві
Другие названия: навчально-методичний посібник
Авторы: Кравченко, Любов Олександрівна
Корнєва, Наталія Олександрівна
Штепа, Олена Валентинівна
Філіпчук, Наталія Василівна
Саваріна, Ірина Петрівна
Ключевые слова: якість
управління якістю
контроль якості
внутрішній аудит
менеджмент якості на підприємстві
міжнародні стандарти якості
Дата публикации: 2019
Издательство: МНУ імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник спрямований на оволодіння студентами економічних спеціальностей практичними навичками підбору та використання інструментів управління по системі ISO для проведення внутрішніх аудитів, використання методики проведення аудиту по системі якості на підприємстві. При час створення системи менеджменту якості на підприємстві комплектують блок завдань: перехід на міжнародні стандарти, виявлення і подальше виключення браку, побудова логічної структури організації, створення сучасної логічно-побудованої системи бізнес-процесів, проведення сертифікації відповідності впроваджуваної бізнес-системи і т.д. Створення таких систем передбачає, перш за все, взаємодію фахівців з якості з управлінським складом і колективом підприємства. У методичному посібнику розглянуто підхід до внутрішнього аудиту, відповідності стандартам, проведення детального аналізу бізнес-систем і розробка посадових інструкцій колективу, формування документообігу, що може бути корисним при проведенні внутрішнього аудиту підприємства. Посібник розрахований на викладачів, аспірантів, магістрів і студентів вищих навчальних закладів, керівників і спеціалістів за якістю підприємств різних напрямків діяльності.
Описание: Кравченко Л. А., Корнєва Н. А., Штепа О. В., Філіпчук Н. В., Саваріна І. П. Методичне забезпечення щодо проведення внутрішнього аудиту з менеджменту якості на підприємстві : навчально-методичний посібник для студентів економічних спеціальностей і фахівців з якості / Кравченко Л. А., Корнєва Н. А., Штепа О. В., Філіпчук Н. В., Саваріна І. П. - Миколаїв: МНУ ім. В. О. Сухомлинського, 2019. - 102 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/498
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.