Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/475
Название: Методичні рекомендації з лінгвостилістичного аналізу художнього тексту для студентів спеціальності «035.04 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно)»
Авторы: Чередниченко, Вікторія Павлівна
Ключевые слова: німецька мова
самостійна робота студентів
лінгвістичний аналіз художнього тексту
стилістичний аналіз художнього тексту
інтерпретація тексту
Дата публикации: 2018
Издательство: Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації присвячено для аудиторної та самостійної роботи студентів. Матеріал посібника містить дві частини: теоретичну і практичну. Теоретична частина включає теоретичні вказівки та схему з лінгвостилістичного аналізу художнього тексту. У практичній частині запропоновано оригінальні німецькомовні художні тексти авторів XVIII–XXI століть, що становлять цікавий мовний матеріал для лінгвостилістичного аналізу та інтерпретації.
Описание: Чередниченко В. П. Методичні рекомендації з лінгвостилістичного аналізу художнього тексту для студентів спеціальності «035.04 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно)». – Миколаїв: МНУ ім. В. О. Сухомлинського, 2018. – 63 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/475
Располагается в коллекциях:Методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.