Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/457
Название: Методичні рекомендації до дисципліни «Практичний курс основної мови» (1 курс)
Авторы: Рудичик, Олена Михайлівна
Ключевые слова: англійська мова
практичний курс
самостійна робота студентів
практичний курс іноземної мови
Дата публикации: 2018
Издательство: Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): «Методичні рекомендації до дисципліни «Практичний курс основної мови» передбачені для удосконалення вмінь студентів перших курсів, оскільки здобуті навички самостійної роботи у школі відрізняються від університетських вимог. До кожного кредиту пропонуються варіанти для самостійного вибору тем. Розроблені рекомендацї складаються з двох частин: теоретичної та довідкової. Теоретична частина складається з пояснювальної записки, тематичного плану занять, завдань для самостійного виконання, переліку методичного забезпечення, критеріїв оцінювання завдань. Довідкова частина містить інформацію щодо вимог до виконання робіт, які винесені для самостійної роботи студентів (есе, його різновиди та вимоги до виконання, мультимедійна презентація, її види та вимоги до виконання).
Описание: Методичні рекомендації до дисципліни «Практичний курс основної мови» (1 курс)/ укл. Рудичик О.М. – Миколаїв : МНУ ім. В.О. Сухомлинського, 2018. – 119 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/457
Располагается в коллекциях:Методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.