Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/447
Название: Методичні рекомендації для організації самостійної роботи студентів з дисципліни «Психотерапія та психокорекція»
Авторы: Мороз, Руслана Анатоліївна
Ключевые слова: психологія
психотерапія
психокорекція
самостійна робота студентів
Дата публикации: 2018
Издательство: Іліон
Краткий осмотр (реферат): У методичних рекомендаціях розглянуто основні теми, що відповідають навчальній програмі з дисципліни «Психотерапія та психокорекція». Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів спрямовані на те, щоб сприяти формуванню професійного мислення та самосвідомості, сформувати уявлення про основні принципи психотерапевтичної діяльності психолога, етичні норми та сутність психотерапевтичної практики. Методичні рекомендації містять виклад основних теоретичних положень, пояснення до підготовки до семінарсько-практичних занять.
Описание: Мороз Р.А. Методичні рекомендації для організації самостійної роботи студентів з дисципліни «Психотерапія та психокорекція» : методичні рекомендації. – Миколаїв: Іліон, 2018. – 156 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/447
Располагается в коллекциях:Методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.