Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/421
Название: Логопедія з історією логопедії. Частина 2
Другие названия: навчально-методичний посібник
Авторы: Кисличенко, Вікторія Анатоліївна
Сорочан, Юлія Борисівна
Ключевые слова: логопедія
історія логопедії
дизартрія
заїкання
порушення мовлення
корекція мовлення
Дата публикации: 2017
Издательство: МНУ імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник містить інструктивні матеріали, рекомендації для студентів педагогічних університетів. До практичних та лабораторних занять визначено завдання та методичні рекомендації до їх виконання. Збірник містить теоретичний матеріал до змісту практичних занять, критерії оцінювання, список літератури та інтернет-джерел, завдання для самоконтролю рівня засвоєних знань. Видання адресоване викладачам, студентам спеціальності «Корекційна освіта. Логопедія». Матеріали посібника допоможуть студентам в організації підготовки до практичних і лабораторних занять з курсу «Логопедія з історією логопедії».
Описание: Кисличенко В. А., Сорочан Ю.Б. Логопедія з історією логопедії. Частина 2 : навчально-методичний посібник для студентів ІІІ курсу спеціальності «Корекційна освіта. Логопедія» (розділи «Дизартрія», «Порушення темпу мовлення несудомного характеру» та «Заїкання»). - Миколаїв : МНУ ім. В.С. Сухомлинського, 2017. - 134 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/421
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.