Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/409
Название: Вікова психологія. Організація самостійної роботи студентів
Другие названия: навчально-методичний посібник
Авторы: Бабаян, Юлія Олександрівна
Ключевые слова: вікова психологія
психічний розвиток
психологія раннього віку
психологія немовляти
психологія підліткового віку
психологія дошкільного віку
Дата публикации: 2018
Издательство: Іліон
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник призначений для підготовки до практичних занять та забезпечення самостійної роботи студентів, що вивчають навчальну дисципліну «Вікова психологія». Система завдань, поданих у навчально-методичному посібнику, передбачає розкриття кожної теми, містить інформаційний компонент, що спрямований на розкриття теоретичного матеріалу та контрольно-дослідницький, який забезпечує закріплення і поглиблення набутих знань з психології. До кожної теми семінарського заняття подано методичні рекомендації та алгоритм самопідготовки, перелік рекомендованих джерел. Для студентів вищих навчальних закладів педагогічних та психологічних спеціальностей. Матеріали посібника стануть у нагоді викладачам закладів вищої освіти для проведення семінарських занять та організації самостійної роботи студентів.
Описание: Бабаян Ю.О. Вікова психологія. Організація самостійної роботи студентів : навчально-методичний посібник / Ю.О. Бабаян. – Миколаїв : Іліон, 2018. – 144 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/409
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.