Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/364
Название: Вікова психологія та педагогічна психологія. Модуль: Психологічні особливості роботи з важковиховуваними дітьми (для тих, хто працює з важковиховуваними дітьми і неблагополучними родинами)
Другие названия: навчально-методичний посібник
Авторы: Литвиненко, Ірина Сергіївна
Прасол, Дмитро Вікторович
Білюк, Олена Генадіївна
Чугуєва, Інна Євгенівна
Шапошникова, Юлія Геннадіївна
Кузнецова, Світлана Валеріївна
Горобец, Є. В.
Ключевые слова: вікова психологія
педагогічна психологія
педагогічна занедбаність
важковиховуваність
неблагополучна родина
робота з важкими підлітками
Дата публикации: 2017
Издательство: Арнекс
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник для вчителів, вихователів груп продовженого дня загальноосвітніх шкіл, шкіл-інтернатів, студентів педвузів або педагогічних факультетів, вихователів дитячих садків, батьків, інспекцій міліції та служб у справах неповнолітніх, виконавчих комітетів місцевих рад, соціальних працівників. У посібнику авторами вперше виокремлені та перелічені основні види діяльності та взаємин дітей, які дають підстави вважати їх девіантними або деліквентними. Описана методика виявлення цих рис у поведінці дітей і підлітків, даються рекомендації з корекції відхилень. Названі основні причини девіації. Також авторами визначені основні види діяльності та взаємин батьків, що допомагає встановити неблагополуччя сім’ї, даються рекомендації із реабілітації родини, поверненню її виховних можливостей. Для практичних працівників і батьків розроблені текст бесід на морально-виховні та правові теми, подається тематика бесід, уроки країни, ігри на злободенні теми дня 1-11 класів, досвід роботи шкіл України. В посібнику подані витяги із законів України щодо прав неповнолітніх для кращого розуміння педагогами-психологами своїх функцій.
Описание: Литвиненко І.С., Прасол Д.В., Білюк О.Г., Чугуєва І.Є., Шапошникова Ю.Г., Кузнецова С.В., Горобец Є.В. Вікова психологія та педагогічна психологія (Модуль: Психологічні особливості роботи з важковиховуваними дітьми (для тих, хто працює з важковиховуваними дітьми і неблагополучними родинами)): Навчально-методичний посібник. – Миколаїв: Видавництво «Арнекс», 2017. – 250 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/364
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.