Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/305
Название: Теорія мови: Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи
Авторы: Баденкова, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: українська мова
теорія мови
самостійна робота студентів
мовна компетенція
тестові завдання
контрольні завдання
методи лінгвістичного дослідження
Дата публикации: 2018
Издательство: Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): У рекомендаціях, відповідно до чинної програми з курсу «Теорії мови», компактно репрезентовано основні розділи дисципліни. Висвітлюється сучасна наукова парадигма теорії й методології мовознавства. Мовна теорія супроводжується блоками запитань та завдань для самоконтролю, що охоплюють основні питання лінгвістичної теорії, рекомендаціями до практичних занять, вказівками до самостійної роботи студентів, до виконання контрольної роботи, індивідуально-дослідної роботи. Пропонується основна та додаткова література для самостійного опрацювання, тестові завдання, термінологічний словник, у якому подано вичерпне тлумачення понять. Пропонуються для здобувачів освіти філологічних спеціальностей закладів вищої освіти денної та заочної форм навчання, лінгвістів-дослідників, викладачів вузів, усіх тих, хто цікавиться сучасним станом теоретичних мовознавчих досліджень.
Описание: Баденкова В. М. Теорія мови: Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи. Миколаїв, 2018. – 101 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/305
Располагается в коллекциях:Методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Баденкова_Теорія мови.pdf1,4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.