Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/277
Название: Навчально-методичні рекомендації до курсу «Прикладне мовознавство (Квантитативна і комп’ютерна лінгвістика, в тому числі автоматична обробка природної мови)» (для студентів за освітньою програмою Філологія: Прикладна лінгвістика)
Авторы: Мікрюкова, Катерина Олександрівна
Ключевые слова: прикладна лінгвістика
комп’ютерна лінгвістика
автоматичний аналіз тексту
машинний переклад
самостійна робота студентів
Дата публикации: 2017
Издательство: Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): У навчально-методичних рекомендаціях пропонується теоретичний матеріал до курсу «Квантитативна і комп’ютерна лінгвістика (в тому числі автоматична обробка природної мови)», що викладаються на третьому курсі за освітньою програмою Філологія: Прикладна лінгвістика, подаються завдання для формування практичних умінь та навичок, методичні матеріали для самостійної роботи, приклади модульних контрольних робіт та зразки підсумкових контрольних робіт, питання до іспиту, словник термінів курсу та список рекомендованої літератури.
Описание: Мікрюкова К. О.Навчально-методичні рекомендації до курсу «Прикладне мовознавство (Квантитативна і комп’ютерна лінгвістика, в тому числі автоматична обробка природної мови)» (для студентів за освітньою програмою Філологія: Прикладна лінгвістика) : Навч.-метод. рекомендації. – Миколаїв : МНУ імені В. О. Сухомлинського, 2017. – 208 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/277
Располагается в коллекциях:Методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.