Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/271
Название: Удосконалюймо знання з граматики німецької мови. Методичні рекомендації для самостійної роботи для студентів 1 курсу. Галузь знань 01 Освіта. 03 Гуманітарні науки. 014 Середня освіта. 035 Філологія. 014.02 Середня освіта (Мова і література (німецька)). 035.04 Германські мови та літератури (переклад включно)
Авторы: Кирилюк, Світлана Василівна
Ключевые слова: німецька мова
морфологія
самостійна робота студентів
Дата публикации: 2017
Издательство: Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації мають сприяти самостійному закріпленню студентами правил вживання таких частин мови, як «Артикль. Вживання означеного та неозначеного артиклю. Відсутність артиклю», «Іменник. Визначення роду іменника за значенням та формою. Відмінювання іменників. Множина іменників», «Прикметник. Відмінювання прикметників. Ступені порівняння прикметників», «Прийменники», опануванню студентами теоретичних основ представлених тем; набуття знань та формування практичних навичок. Перший розділ містить як теоретичний матеріал у вигляді оглядових таблиць, так і вправи після них для формування й становлення граматичних навичок. Другий розділ включає тестові завдання для закріплення вивченого матеріалу. Для студентів 1 курсу інститутів і факультетів іноземної філології, а також для всіх тих, хто цікавиться питаннями граматичних явищ німецької мови.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/271
Располагается в коллекциях:Методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.