Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/222
Название: Методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для студентів І курсу спеціальності «Історія»
Другие названия: методичний посібник
Авторы: Пустовойченко, Дарія Вікторівна
Раковська, Марія Андріївна
Ключевые слова: англійська мова
іноземна мова за професійним спрямуванням
самостійна робота студентів
вивчення англійської мови
Дата публикации: 2017
Издательство: МНУ імені В. О. Сухомлинського
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» створювалися з метою допомогти студентам в оптимізації виконання різних видів самостійних завдань. З кожним роком кількість видів навчальної діяльності та завдань для самостійної роботи збільшується, і часом студент, навіть бажаючи виконати завдання, губиться в шляхах самореалізації, вимогах до певного виду діяльності, в оформленні кінцевого продукту. Студенти нерідко виявляються безпорадними там, де потрібні самостійність і вміння організувати свою роботу. Методичні рекомендації розраховані на застосування студентами при виконанні різних видів самостійної роботи в процесі вивчення іноземної мови. Посібник включає тексти за професійним спрямуванням, граматичні завдання і тощо Кожен урок включає роботу з текстом, зміст якого передбачає педагогічну орієнтацію студентів, лексичні та граматичні вправи, що спираються на матеріал тексту, система вправ має за мету забезпечити швидке та ефективне засвоєння студентами необхідних знань та вироблення стійких навичок володіння іноземною мовою.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/222
Располагается в коллекциях:Методичні посібники



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.