Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1130
Название: Організація самостійної роботи майбутнього вчителя музичного мистецтва в умовах змішаного навчання
Другие названия: навчально-методичний посібник для студентів закладів вищої освіти спеціальності "Музичне мистецтво"
Авторы: Стріхар, Оксана Іванівна
Ярошевська, Лариса Віталіївна
Ключевые слова: вокально-хорове виконавство
змішана форма навчання
самостійна робота студентів
музичне мистецтво
Дата публикации: 2023
Краткий осмотр (реферат): У посібнику викладено матеріал щодо організації самостійної роботи майбутнього вчителя музичного мистецтва в змішаному форматі на початковому етапі вивчення дисципліни «Вокально- хорове виконавство з методикою викладання», яка є базовою складовою фахової підготовки здобувачів вищої освіти ОП 014 «Середня освіта» 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво). Розкрито теоретичні аспекти організації самостійної роботи студентів у ЗВО; основні диригентські та вокальні методи, прийоми з коротким змістом теоретичної частини відповідно до програми навчальної дисципліни; подано етапи роботи над творами шкільного репертуару, план аналізу хорової партитури. Основна увага приділяється виконанню завдань та вправ для самоперевірки набутих фахових компетентностей під час самостійної роботи здобувачів вищої освіти. Окремий розділ навчально-методичного посібника складають програмні вимоги до самостійної роботи студентів з завданнями, методичними вказівками, питаннями для самоперевірки та контрольними питаннями; подано перелік вокально-хорових творів для опрацювання, список фахової література та посилання на інтернет-ресурси. Головне завдання праці – допомога студентам ЗВО, середніх музично-педагогічних й мистецько-культурних навчальних закладів в організації самостійної роботи в умовах змішаного навчання.
Описание: Стріхар О.І., Ярошевська Л.В. Організація самостійної роботи майбутнього вчителя музичного мистецтва в умовах змішаного навчання: навчально-методичний посібник для студентів закладів вищої освіти спеціальності музичне мистецтво. - Миколаїв: 2023. – 164 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1130
ISBN: 978-966-96839-3-2
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стріхар, Ярошевська_Організація самостійної роботи.pdf1,32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.