Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1119
Название: Теоретична граматика англійської мови
Другие названия: навчально-методичний посібник для змішаної форми навчання
Авторы: Баркасі, Вікторія Володимирівна
Мороз, Тетяна Олександрівна
Нікіфорчук, Світлана Сергіївна
Ключевые слова: вивчення англійської мови
теоретична граматика англійської мови
змішана форма навчання
Дата публикации: 2023
Издательство: Видавець Румянцева Г. В.
Краткий осмотр (реферат): Даний посібник розрахований на студентів-германістів як денної так і заочної форми навчання III, IV курсів спеціальності 014.021 Середня освіта. Англійська мова і література і 035.041 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська. Навчально-методичний посібник «Теоретична граматика (для змішаної форми навчання)» укладено згідно до вимог та змісту навчальної програми з курсу «Теоретична граматика». У навчально-методичному посібнику подано теоретичний матеріал –автентичні статті та відеоматеріал фахівців з актуальних питань теоретичної граматики англійської мови, завдання, що сприяють формуванню мовної та мовленнєвої компетенцій студентів, яка є складовою професійної компетентності майбутніх філологів і учителів іноземних мов, та тестові завдання. До навчально-методичного посібника включені дискусійні питання, що демонструють різні точки зору дослідників.
Описание: Баркасі В. В. Теоретична граматика англійської мови : навчально-методичний посібник для змішаної форми навчання / В. В. Баркасі, Т. О. Мороз, С. С. Нікіфорчук. – Миколаїв : видавець Румянцева, 2023. – 215 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1119
ISBN: 978-617-729-134-2
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мороз, Баркасі, Нікіфорчук_Теор.граматика англ.мови.pdf2,06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.