Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1103
Название: Sources on the History of Ukraine and Archival Studies
Другие названия: навчальний посібник
Авторы: Nefodov = Нефьодов, Dmytro = Дмитро Валерійович
Ключевые слова: історія України
джерелознавство історії України
архівна справа
методика дослідження історичних джерел
підготовка освітнього рівня бакалавр
історія та археологія
Дата публикации: 2023
Издательство: Видавець Румянцева Г. В.
Краткий осмотр (реферат): Для сучасного стану історичного знання характерний підвищений інтерес до теоретико-методологічних проблем історії, пошук альтернативних концепцій інтерпретації минулого, відмова від заданих ідеологічних схем і одновимірних трактувань. У зв’язку з цими процесами посилюється увага істориків до розробки фундаментальних проблем джерелознавства, архівної справи та методики дослідження історичних джерел, що займають все більш значуще місце в системі історичного знання. Навчальний посібник є спробою поповнити навчально-методичне забезпечення підготовки майбутніх бакалаврів спеціальності 032 Історія та археологія за освітньо-професійною програмою «Історія та археологія» інформацією про історію та сучасний стан джерелознавства історії України та архівної справи, що, в свою чергу, поглиблює фундаментальну та професійну підготовку здобувачів та значно розширює коло цільової аудиторії. Для здобувачів історичних спеціальностей закладів вищої освіти, викладачів, науковців. Може бути корисним усім, хто цікавиться історією України.
Описание: Nefodov D. Sources on the History of Ukraine and Archival Studies : Lecture notes / Dmytro Nefodov. – Миколаїв : видавець Румянцева Г. В., 2023. – 431 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1103
ISBN: 978-617-729-072-5
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Нефьодов_Sources on the History of Ukraine and Archival Studies.pdf3,13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.