Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1085
Название: Бібліотечно-інформаційна культура дослідника
Другие названия: навчально-методичний посібник
Авторы: Султанова, Наталія Вікторівна
Ключевые слова: бібліотечно-інформаційна культура дослідника
змішана форма навчання
підготовка освітнього ступеня «магістр»
дистанційна форма навчання
педагогічна освіта
критичне мислення
довідково-пошуковий апарат бібліотеки
Дата публикации: 2022
Издательство: Видавець Румянцева Г. В.
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник «Бібліотечно-інформаційна культура дослідника» зроблено на основі освітньо-наукової програми підготовки здобувачів вищої освіти на третьому рівні галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки. В основу даного видання покладено ключові аспекти забезпечення майбутніх докторів філософії у галузі освітніх, педагогічних наук системою теоретичних знань і фахових компетентностей, передбачених ОНП, зокрема опанування здатності до пошуку, систематизації, критичного осмислення та аналізу інформації з різних джерел, здатністю до узагальнень, аналізу та синтезу, розвитку критичного мислення для розуміння процесів і явищ в галузі освіти, а також здатністю збирати дані для наукового дослідження з проблем педагогічної освіти і науки систематизувати та інтерпретувати їх. Для змішаного навчання здобувачів третього освітньо-наукового рівня та викладачів ЗВО.
Описание: Султанова Н. В. Бібліотечно-інформаційна культура дослідника : навчально-методичний посібник / Н.В. Султанова. – Миколаїв : видавець Румянцева Г. В., 2022. – 117 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1085
ISBN: 978-617-729-090-1
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
СултановаБібліоКультура.pdf1,32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.