Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1071
Название: Загальна, вікова та педагогічна логопсихологія
Другие названия: навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 016 «Спеціальна освіта»
Авторы: Савінова, Наталія Володимирівна
Карсканова, Світлана Вікторівна
Ключевые слова: загальна логопсихологія
вікова логопсихологія
педагогічна логопсихологія
змішана форма навчання
самостійна робота студентів
Дата публикации: 2022
Издательство: Видавець Румянцева Г. В.
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник містить матеріали для змішаних форм навчання: ON-LINE/OFF-LINE, на платформах дистанційного навчання MOODLE, у конференціях-ZOOM, на GOOGLE-MEET зустрічах, з використанням Viber, Telegram, Faсebook, Skype, YouTubе, Google-Диск, Google-Клас та інших цифрових форматів. У другій частині представлені методичні рекомендації щодо самостійної роботи студентів з вивчення курсу «Загальна, вікова та педагогічна логопсихологія». Наведено навчальну програму дисципліни, інструктивно-методичні матеріали, плани практичних та лабораторних занять. Висвітлено основні теоретичні аспекти з відповідних тем курсу. Запропоновано завдання для самостійної роботи студентів та тестової перевірки їх знань із курсу. До посібника включено словник основних термінів. У додатках подано матеріали для самопідготовки. Видання адресовано студентам спеціальності 016 «Спеціальна освіта». Матеріали посібника допоможуть при підготовці до практичних і лабораторних занять у змішаних формах навчання з курсу «Загальна, вікова та педагогічна логопсихологія».
Описание: Савінова Н. В. Загальна, вікова та педагогічна логопсихологія : навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 016 «Спеціальна освіта» / Н. В. Савінова, С. В. Карсканова. –Миколаїв : Видавець Румянцева Г.В., 2022. –173с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1071
ISBN: 978-617-729-067-3
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
СавіноваКарскановаЛогопсихологія.pdf2,74 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.