Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1051
Название: Технології веб-дизайну та веб-програмування: сучасні тенденції
Другие названия: навчально-методичний посібник для змішаної форми навчання
Авторы: Зосімов, В'ячеслав Валерійович
Булгакова, Олександра Сергіївна
Ключевые слова: веб-дизайн
веб-програмування
інформаційні технології
змішана форма навчання
прикладна математика
Дата публикации: 2022
Издательство: СПД Румянцева
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник є складовою частиною курсу «Веб-технології та веб-дизайн» для студентів спеціальностей галузі знань 12 Інформаційні технології та спеціальності 113 Прикладна математика, який орієнтований на студентів підготовки ступеня бакалавр. В посібнику включені необхідні матеріали для самостійного засвоєння матеріалу з урахуванням можливостей змішаного навчання. Всі головні положення посібника розглядаються з використанням навчальних прикладів і ілюструються графічними матеріалами. Зміст навчального посібника відображає систему науково-предметних знань, необхідних для опанування професією і використання їх у професійній ІТ-діяльності. В навчальному посібнику викладено основний курс лекцій, практичні заняття з курсу, лабораторні роботи та завдання для самостійної роботи.
Описание: Зосімов В.В., Булгакова О.С. Технології веб-дизайну та веб-програмування: сучасні тенденції: навчально- методичний посібник для змішаної форми навчання/ В.В. Зосімов, О.С. Булгакова – Миколаїв: СПД Румянцева, 2022. – 261 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1051
ISBN: 978-617-534-692-1
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Зосімов, Булгакова_Веб_дизайн.pdf10,47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.