Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1033
Название: History of Ukrainian Culture
Другие названия: навчальний посібник
Авторы: Nefodov = Нефьодов, Dmytro = Дмитро Валерійович
Ключевые слова: історія України
українська культура
підготовка освітнього рівня "бакалавр"
Дата публикации: 2022
Издательство: Видавець Румянцева Г. В.
Краткий осмотр (реферат): Вивчення проблем та здобутків вітчизняної культури, осмислення її як вагомої складової світової культури є актуальним завданням сьогодення. Знайомство з історією культурних здобутків та втрат вітчизняної культури дає можливість побачити історичний характер злетів та падінь, що пережив український народ, їх певну історичну рівноцінність, об’єктивно оцінити культуру свого народу і уявити собі його місце в історії культури людства. Майбутнє українського народу неможливе без розбудови власної культури. Культура, у свою чергу, покликана оживити економіку та політику на рівні з етикою, естетикою та педагогікою, сформувати моральні передумови прогресу суспільства. Навчальний посібник є спробою поповнити навчально-методичне забезпечення підготовки майбутніх бакалаврів спеціальності 014 Середня освіта (Історія) за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Історія, правознавство)» інформацією про історію та сучасний стан української культури англійською мовою, що, в свою чергу, поглиблює фундаментальну та професійну підготовку здобувачів та значно розширює коло цільової аудиторії. Для здобувачів історичних спеціальностей закладів вищої освіти, викладачів, науковців. Може бути корисним усім, хто цікавиться історією української культури.
Описание: Nefodov D. History of Ukrainian Culture : Lecture notes / Dmytro Nefodov. – Миколаїв : видавець Румянцева Г. В., 2022. – 244 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1033
ISBN: 978-617-729-072-7
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Нефьодов_Історія української культури.pdf1,18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.