Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1019
Название: Методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни “Іноземна мова” для студентів 1 курсу спеціальностей 014.03 Середня освіта (Історія), 032 Історія та археологія (для змішаної форми навчання)
Другие названия: Методичні рекомендації для змішаної форми навчання
Авторы: Майборода, Римма Вадимівна
Ключевые слова: вивчення англійської мови
змішана форма навчання
самостійна робота студентів
вивчення наукової літератури
англійська для істориків
Дата публикации: 2022
Издательство: Видавець Румянцева Г. В.
Краткий осмотр (реферат): У методичних рекомендаціях для самостійної роботи з дисципліни “Іноземна мова” для студентів 1 курсу спеціальностей 014.03 Середня освіта (Історія), 032 Історія та археологія (для змішаної форми навчання) пропонуються завдання для самостійного опрацювання студентами історичних спеціальностей та викладачам спеціальностей, пов’язаних з історією, археологією тощо. Метою методичних рекомендацій є формування і розвиток компетенцій, необхідних для використання англійської мови в сфері професійного спілкування. Підручник дозволяє: розвинути навички комунікативного читання наукової літератури, усної та письмової наукової мови; розширити словниковий запас за рахунок загальнонаукової і спеціальної лексики; відпрацювати характерні для наукового тексту граматичні явища англійської мови. У підручнику містяться оригінальні наукові та науково-популярні тексти, що сприяють розширенню кругозору студентів. Запропонований комплекс вправ та завдань враховує різний рівень підготовки студентів, різний рівень швидкості сприйняття та засвоєння матеріалу, сприяє індивідуалізованому вирішенню проблем, які виникають у процесі самостійної підготовки до заняття.
Описание: Майборода Р. В. Методичні рекомендації для самостійної роботи з дисципліни “Іноземна мова” для студентів 1 курсу спеціальностей 014.03 Середня освіта (Історія), 032 Історія та археологія (для змішаної форми навчання) / Р. В. Майборода. – Миколаїв: Видавець Румянцева Г. В., 2022. – 124 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1019
ISBN: 978-617-729-051-2
Располагается в коллекциях:Методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МайбородаМетодаІноземнаМова.pdf1,01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.